Yhteystiedot

Heli Kuoppamäki
Lammintie 31
61600 Jalasjärvi
0445188214

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla: 77335 kpl

 

MYYDÄÄN MARSUJA !

Huomioithan Suomen Marsuyhdistyksen suosituksen ettei marsua myytäisi yksin eläjäksi ! Jos suunnitelmissa on ostaa minulta yksi marsu niin sille pitää olla kotona jo valmiiksi marsu kaveri tai sitten sille pitää ehdottomasti hankkia sellainen mahdollisimman nopeasti toisaalta sillä marsu on laumaeläin ja ethän sinäkään olisi onnellinen ilman ihmisseuraa joten huomioithan tämän kun suunnitelmissa on marsun hankinta minulta tai muualta !

Marsuista on seuraa toisilleen vaikka asuisivat eri häkeissä yksin ja tämäkin on parempi vaihtoehto kuin vain se yksi marsu jos yhteiselo samassa häkissä ei jostain syystä onnistukaan.  Marsujen hinnat vaihtelevat yleensä 40 – 60 euron paikkeilla (urokset 40-50 e ja naaraat 50-60 e) ja maksu marsua hakiessa/tuotaessa ellei muuta ole etukäteen sovittu. 

Myynnissä myös toisinaan muitakin marsuja… aina ”myytävät” ei ole ihan päivitettynä joten kannattaa kysyä suoraan minulta että mitä löytyy milloinkin. Parhaiten minut saa kiinni arkisin numerosta 044-51 88 214. Kuljetus Seinäjoelle/Nurmoon onnistuu asioidessa siellä suunta ja toisinaan myöskin muualle ja tietysti näyttelyihin mahdollisuuksien mukaan joten kysy kuljetuksista että onnistuisiko !

Näillä näkymin mm. 

Myytävistä marsuista otan 20 € varausmaksun kun marsu varataan minulta ja joka hyvitetään sitten ostohinnasta marsua/marsuja luovutettaessa, mutta jota ei palauteta jos marsua ei tulla hakemaan minusta riippumattomista syistä tai ostaja haluaa perua varauksen. Huomioithan tämän marsua varatessasi minulta !

Kysyminenhän ei tietysti maksa mitään. =)

  Ei myytäviä marsuja tällähetkellä.

Poikasia odotetaan syntyväksi helmi-maaliskuussa kasvattamissani roduissa & väreissä.

 

                                                            

       Olen Suomen Kani- ja Jyrsijäliitto ry:n ja Suomen Marsuyhdistys ry:n virallinen marsukasvattaja:

 

Mira´s-marsut

Heli Kuoppamäki

Lammintie 31

61600 Jalasjärvi

044-51 88 214

vaaralahti(at)gmail.com

vaaralahti[at)hotmail.com

 

Muokattu tätä sivua viimeksi: 17.1.2014